Instituto Nacional de las Artes Escénicas y la Música. Ministerio de Cultura y Deporte. Gobierno de España.

Virtual

En aquesta secció podreu visualitzar les dues sales més importants de l'Auditori Nacional de Música des d'una doble perspectiva: des d'una butaca o des del bell mig de l'escenari.

Quan seleccioneu una de les dues opcions, simulador de butaca o visita 360°, se us mostrarà una pàgina amb tres grans blocs:

  • Vista simulada des d'un bloc de butaques: desplaceu el punter del ratolí cap a la dreta o l'esquerra de la imatge i veureu que s'inicia un gir complet des d'aquesta posició, de manera que podreu observar tota la sala.
  • elector de zones de la sala: a la dreta teniu una representació esquemàtica de la planta que hàgiu seleccionat. Feu clic sobre el botó "Desfer selecció" i a continuació seleccioneu una petita zona amb el ratolí. Espereu uns segons i la imatge es carregarà a l'esquerra.
  • Files i butaques representades: és una llista que inclou les butaques que tenen la perspectiva més similar a la imatge carregada. Estan directament relacionades amb la regió seleccionada al pla de la dreta.